SzezOFF

Közhírré tétetik!!!

2019. március 15. - Horizont

KÖZHÍRRÉ TÉTETIK, ÉS EZÚTON KIDOBOLTATIK, HOGY AZ ÚRNAK 2019. ESZTENDEJÉBEN, AZ NAGY MAGAS SZÖVETSÉG, AZ ALANT CSILABIZÁLANDÓ DÍSZES PERGAMENT BOCSÁJTA KÖZIBÉNK, MELYNEK OLVASATÁT ÉS MEGVÁLASZOLÁSÁT KÍVÁNÁ VALA!

További friss anyagok

Ölelkezzünk a tavasszal!

2019. március 12. - Horizont

Már februárban langymeleg fuvallatok libbentek felénk déli tájakról. A fellegek mögül egyre sűrűbben dugta ki arcát a nap. A töppedt, az éjszaka folyamán kérgesre fagyott hó alatt, délidőben vékony erecskék szaladtak szanaszét. Rajtam pedig erőt vettek az „elvonási tünetek”: Ki a vízre!

Két magyar győzelem Palma de Mallorcán

2019. március 11. - Verseny

A Trofeo Princesa Sofia előversenyén rajthoz álló Érdi Mári és Berecz Zsombor egyaránt győzelmet aratott.

Tavaszi Regatta

2019. március 11. - Verseny

Március 16-án szombaton kerül megrendezésre a téli versenysorozat utolsó fordulója a III. Tavaszi Regatta, mellyel lezárjuk a téli vitorlásszezont.

Jönnek a nagy európai versenyek

2019. március 10. - Verseny

Pénteken kezdődik a Trofeo Princesa Sofia előversenye az olimpiai osztályok számára Palma de Mallorcán. A magyar menők közül a már a helyszínen edzőtáborozó Érdi Mári és Berecz Zsombor szerepelnek a rajtlistákon.

Így túráztunk mi - A HidegenLégió melegben

2019. március 8. - Horizont

Már szombaton kikötöttünk Füreden, mert az 5 éves Balatoni Kör GasztroPiknik bulija kihagyhatatlan kulináris vonzerővel bírt. Nem is értem miért nem a városközpontban kapott helyet ez az Aura Hotel parkolójába épített esemény, mert ha így is megtelt a rendezvénysátor, akkor a sétány közelében még nagyobbat szólt volna.

Nem annyira friss

Kwindoo Körkapcsolás Február

2019. március 6. - Verseny

Februárban annyi minden történt, mintha legalábbis nyár lett volna egy kis jéggel. Például a Majthényi-Domokos páros megszerezte 13. VB aranyérmét. Érdi Mári és a Gyapjas testvérek 2 nagy külföldi versenyen is elindultak, de itthon is volt Farsangi Regatta azoknak, akiket a félig befagyott Balaton sem riaszt el, a többiek pedig megnézhették Magyarország legnagyobb szárazföldi hajókiállítását, a Budapest Boat Show-t.

Csomó helyen lesz haltelepítés

2019. március 6. - Horizont

Balatonvilágosnál, Tihanynál, Fonyódnál és Balatonfűzfőnél is haltelepítés lesz márciustól július közepéig. Felsoroljuk az érintett zónákat, ahol fokozott figyelemmel kell hajózni.

Gyapjas testvérek: "Minden célunkat elértük 2018-ban"

2019. március 4. - Horizont

A magyar férfi 470-es páros tavaly berobbant a legszűkebb nemzetközi élmezőnybe: szinte minden világversenyen nyertek legalább egy futamot - beleértve a felnőtt kvótaszerző világbajnokságot is -, elérték karrierjük első felnőtt éremfutamát és érmet nyertek a korosztályos vébén és Eb-n is. A tokiói kvalifikációról pedig éppen csak, hogy lecsúsztak - egyelőre.

Összefogás: Több verseny együtt

2019. március 3. - Horizont

Három versenyre együtt is lehet nevezni az EGIS SE, a Tramontana YCE és a Vízügyi SC együttműködésének köszönhetően. Íme a klubok közleménye.

10 vitorlázós dokumentumfilm, amit látnod kell!

2019. március 2. - Horizont

A hosszú téli estéken sokan hiányolják a vitorlázást és bár a televízió nem oldja meg ezt a problémát, azért néhány órát feltétlenül eltölthetünk ezekkel a kiváló filmekkel.

További cikkek

Túra rengeteg extrával!

Rengeteg extra? Gyanús!

Lássuk csak!

Boat Show - nagy show

Bezárta kapuit. Vége lett, mint a botnak. Az Utazás Kiállítással közösködtünk. Jobb volt, mint a „FeHoVa”? Mondják ezt is, azt is. Érzésre idén több látogató érkezett. Rengeteg nézelődő grasszált fel, s alá. Tetszett nekik a látvány. Nekem is. Volt ám csili - vili rendesen.

Utazás és Budapest Boat Show - együtt sikeresebben

A szervezők és a látogatók egyaránt sikeresnek nevezték azt a döntést, hogy az Utazás kiállítás egyidejű rendezvénye ezúttal a Budapest Boat Show volt.

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagy rendezvénye 28. alkalommal vonultatta fel a teljes hazai vitorlás, motoros és elektromos hajókínálatot.

Tavaszváró születésnapi GasztroPiknik Balatonfüreden

Az 5 évvel ezelőtt, 2014 márciusában alakult Balatoni Kör azt tűzte ki céljául, hogy természetes egységként kezelve a Balatont, magasabb szintre emelje a gasztronómiát és a vendéglátást, valamint a régióközpontú szemlélet révén a helyi életminőség javítása is küldetése részévé vált.

Búcsú Nagy Leventétől

Kedves Gyászolók, az ember, akitől itt most búcsúzunk, a magyar vitorlázók számára mindig is VENTI volt és az is marad mindaddig, amig vitorlázók szelik a Balatont.

Vadnai testvérek: nem is lehet más cél idén, mint a tokiói kvóta

Tavaly két Világkupa top20-as, illetve a junior vébé 4. helyezését tartják a legjobb eredményüknek a Vadnai testvérek. Idén a tokiói kvóta a cél. Benjamin és Jonatán értékeli 2018-at.

Azok a „Széllel bélelt évek”

Szalóczy Péternek 25 éve jelent meg ez a nagyszerű könyve, ami a – személyes balatoni emlékein túl – a finn dingiseknek és a néhai budapesti Vasas vitorlásszakosztályának állít emléket.

ITT AZ ELSŐ MAGYAR VITORLÁS E-SPORT VERSENY

A Magyar Vitorlás Szövetség és az Antenna Hungária stratégiai megállapodásának köszönhetően a csütörtökön kezdődő Budapest Boat Show-n bemutatkozik az első hazai vitorlás e-sport verseny. A Vitorlázz Itthon - mindiGO Sport Kupa névre keresztelt vetélkedésben a helyszínen bárki kipróbálhatja magát a Nemzetközi Vitorlás Szövetség, a World Sailing hivatalos játékában, a Virtual Regattában.

29er EuroCup 2019: az első felvonás

Goszleth Marcell beszámolója El Balisból, a 29er EuroCup 2019. évi első versenyállomásáról:

Repülő Hollandi VB 2019 Új-Zéland

Az első 3 nap beszámolója Olcsiéktól az Új-Zélandon rendezett FD Világbajnokságról.

Legutóbbi hozzászólások

Tag/idő Cikk Hozzászólás kivonata
Gab 2019-03-13 12:59 A zánkai kikötő a gyermektáborozóké

És igen, ahogy vártuk, folytatódik a történet:
https://444.hu/2019/03/13/u...

Kati Svaby 2019-03-10 23:26 A nád ürügyén....

Nincs egy videójuk a Balaton nádírtásról, ami március 11. előtt történt? Balatoni nádasak az életet jelenti a halaknak és vízben élő állatoknak. Az a kevés nádas, ami megmaradt, azt most oligarchák pu

Gelencsér György 2019-03-01 17:34 Boat Show - nagy show

Kedves Barátaim, tisztelt Olvasóim!

Tennék egy pontosítást:

A Boat Show - nagy show című újságcikkben, az elektromos motorcsónak motorját fejlesztette a Enterprise Communications Magyarország Kft, mag

Miért? 2019-02-20 16:06 Tizenharmadik világbajnoki aranyát nyerte a Majthényi-Domonkos páros

Gratulálok!
Domi nevét a címben javítsátok ;)

Gab 2019-02-20 09:52 ITT AZ ELSŐ MAGYAR VITORLÁS E-SPORT VERSENY

VSK5 felhasználóként azt kell írjam, hogy ez a játék úgy xar, ahogy van. Az irányíthatóság, a nézetek váltásának teljes hiánya, a komoly vitorlás versenyzéshez való műszerezettség hiánya játszhatatlan

1. / 20 oldal